Απανεμιά Δωμάτια
Κορώπη / Άφησσος
Πήλιο

Τηλ: ( + 30 ) 24230 22689
Κιν: ( + 30 ) 6974 428084

MHTE:
0726Κ112Κ01792-0

Απανεμιά Δωμάτια

Το Πήλιο με το επιβλητικό βουνό του και τα παραδοσιακά χωριά του είναι από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές περιοχές της Ελλάδας.

Είναι το μέρος όπου η φύση συνυπάρχει με την παράδοση και συμπληρώνει το τοπίο σε απόλυτη αρμονία. Εδώ ο Παγασητικός και το Αιγαίο ενώνουν τα γαλάζια νερά τους με τον γαλάζιο ουρανό και οι καταπράσινες πλαγιές καθρεφτίζονται στα νερά τους, δημιουργώντας τα μαγευτικά τοπία, που φημίζεται το Πήλιο.

Το Πήλιο είναι ιδανικός προορισμός για τις διακοπές σας, χειμώνα καλοκαίρι. Κάθε εποχή το στολίζει με τα ξεχωριστά της χρώματα και το γεμίζει με αρώματα που αναδύονται από την πλούσια βλάστηση και τις ανθοστόλιστες αυλές.

Apanemia Rooms - Koropi Pelion Greece

Τα δύο χωριά Άφησσος και Κορώπη βρίσκονται στον παραλιακό δρόμο κατά μήκος των ακτών που ξεδιπλώνει ο Παγασητικός και είναι ιδανικά για ευχάριστες διακοπές στο Πήλιο, μακριά από την γκρίζα πόλη. Από εδώ έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε πανέμορφες παραλίες και να εξερευνήσετε γραφικά χωριά του Πηλίου, μοναδικής ομορφιάς και φιλοξενίας.

Η παραλία της Μπούφας που βρίσκεται στην Άφησσο, θεωρείται η μεγαλύτερη του Πηλίου και μια από τις ομορφότερες της Ελλάδας. Έχει βραβευτεί με γαλάζια σημαία από την Ευρωπαϊκή Ένωση, για την καθαριότητα και την ποιότητα της παραλίας. Στην χρυσαφένια αμμουδιά της ο Παγασητικός απλώνει τα γαλάζια νερά του και μπορείτε να απολαύσετε καλοκαιρινές στιγμές στο πραγματικά υπέροχο τοπίο που την αγκαλιάζει.

Πολύ κοντά στην παραλία Μπούφα, θα βρείτε τα "Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Απανεμιά", από όπου σας προσφέρουμε άνετη διαμονή και την ζεστή φιλοξενία του Πηλίου.

Apanemia Rooms - Koropi Pelion Greece

Εδώ στην Απανεμιά σας προσφέρουμε επιλογή δωματίων για την διαμονή και τις διακοπές σας στο Πήλιο.

Τα δωμάτια βρίσκονται σε μια πολύ ήσυχη τοποθεσία της Κορώπης, με πλούσια βλάστηση και με το πανέμορφο τοπίο, προσφέρουν γαλήνιο και ήρεμο περιβάλλον.

Είμαστε σίγουροι ότι τα δωμάτια μας θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα και θα συμπληρώσουν τις διακοπές σας στο Πήλιο με τον καλύτερο τρόπο. Περιμένουμε με χαρά να σας καλωσορίσουμε και να σας φιλοξενήσουμε στην πανέμορφη Κορώπη.